vrachtauto zw

6-18 de20151206_153038cember 2015 hangt de Gebreide Kapel in de Centrale Hal van Endemol Shine Group-Amsterdam. Op woensdag 16 december ben ik aldaar aanwezig.

Wild plan: De Kapel van Wol ‘on tour’ langs diverse musea, als icoon van de Schoonheid van Vergeten Innerlijke Tijd. Zij kan ook binnen. Natuurlijk kan zij ook binnen hangen aan haar berken takken. Maar misschien is zij het meest op haar gemak in tuinen, waar de wind kan resoneren in haar wol. Haar primeur beleefde ze 16-25 oktober in de tuin van Museum Kranenburgh tijdens de Kunst10Daagse’15.

 

 

 

no.6 lam coverDondersgraag reist zij langs tuinen!
Heeft u plek voor haar? Natuurlijk heeft u dat!
U geeft haar wat Ruimte en Tijd!
Neem contact op. Ik ontmantel haar,
rol haar op, pak haar in en dapper gaan we op reis.
Zij en ik.
Als u het op prijs stelt bezing ik haar schoonheid in een lezing.
Of lees ik voor uit eigen werk.
Doet u dat!?

Bel mij: 06-13614046 of schrijf een mail